Fra Venstre Kasper Morten Daniel Wedio

Fra venstre ses Kasper, Morten og Daniel.

Af Jens Walther, 13. juli 2020

Videoudstyr på abonnement

Wedio, udlejningsplatform for videoudstyr, som du kan læse mere om HER har fuld tryk derudaf på trods af pandemi og hårde tider. Medarbejderstaben er stødt stigende på kontoret i Aarhus, og det samme er brugertilgangen på platformen. På nuværende tidspunkt er der 2.700 medlemmer, som både lejer og udlejer via Wedio.

2. Juni har Wedio udvidet platformen med en abonnementsordning, hvor medlemmer kan abonnere på udstyr frem for at eje eller leje det. Generelt er det nyt udstyr, som er med i abonnementsordningen, og det smarte er, at når et medlem abonnerer på noget udstyr over en længere periode, så kan udstyret i samme periode også udlejes på platformen, når det ikke bliver brugt af abonnenten.

Daniel Sand fra Wedio udtaler: ”Ved at kombinere vores nuværende deleplatform med et filmudstyrs-abonnement, kan videoproducenter nu få adgang til det nyeste udstyr for et fast månedligt beløb. Og ved at udleje udstyret til andre medlemmer, når de ikke selv bruger det, har de mulighed for at lade udstyret finansiere sig selv. Det syntes vi er ret smart.”

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her