11. september 2012

Videokonferencesystem vinder prestigefyldt pris

Formand for Aver Information Inc. James Chang udtaler: "Det er en stor ære, hver eneste gang et AVer produkt vinder en pris af denne kaliber. Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed over for TAITRA og dommernes panel for at anerkende den enestående værdi og de fordele, som HVC330 kan tilbyde den brede skare af business-brugere."

Der var hård konkurrence om dette års Taiwan Excellence Gold og Silver Award. Ud af i alt 1145 deltagere var AVer HVC330 blandt de 29 deltagere, som Taiwan Excellence Award panelet, bestående af anerkendte dommere, vurderede til bedst at favne kriterierne ”innovation og værdi” inden for forskning og udvikling, design, kvalitet og markedsføring.

Med HD 720p opløsning, en integreret 4-vejs MCU, kompatibilitet med de store VC-brands og one-touch mødeoptagelse leverer HVC330 en all-in-one videoløsning til brugeren. Den gratis mobile app ”VCLink” forvandler iPhone-, iPad- eller Android-enheder til en fjernbetjening og et simpelt snapshot delingsværktøj, mens den gratis ScreenShare-software giver brugerne mulighed for trådløst at dele indholdet fra en PC. AVer HVC330DS-DISPLAY.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her