StjernholmCo nyejer

Morten Stjernholm (tv) og den nye ejer af Stjernholm & Co. Tai Segel.

Af Birgit Waltenburg, 18. marts 2020

Video- og produktionsleverandør skifter ejer

Pr. 1. marts 2020 har Tai Segel, som hidtil har været ledende medarbejder hos Stjernholm & Co. nu har overtaget roret og ejerskabet af virksomheden.

 Tai udtaler om købet: “Da jeg fik muligheden for at købe den virksomhed ,jeg elsker, slog jeg straks til! Stjernholm & Co har for mig altid stået for noget helt særligt, fordi virksomheden har en holdning til, at det, vi laver og leverer, skal være i absolut top”. 

“Stjernholm & Co er i mine øjne et stærkt brand, som kunderne med rette forventer noget særligt af. Jeg glæder mig til fortsat at udvikle på og levere høj kvalitet sammen med mit team,“ siger Tai Segel. 

Tidligere bestyrelsesformand og stifter Morten Stjernholm udtaler: “Det er aldrig en nem beslutning at skulle sælge sit livsværk. Jeg er imidlertid ovenud lykkelig for, at det blev Tai, der har valgt at tage stafetten videre. Han er den helt rigtige og kundefokuserede mand til at re-vitalisere Stjernholm & Co og sikre kundernes succes fremadrettet.”

Markedet for video- og produktionsudstyr er i stor udvikling i disse år, hvor flere og flere får mulighed for at skabe visuel kommunikation.

Ejerskiftet kommer heller ikke til at betyde forskel for den service, Stjernholm & Co A/S er kendt for.

“Vi vil gøre det, vi altid har været bedst til! Nemlig at finde og skabe de bedste løsninger for vores kunder, så de kan koncentrere sig om det, de er bedst til,” slutter Tai Segel.

 

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her