11. februar 2010

Viasat ondemand i abonnement


Brugere af viasatondemand.dk kan fremover købe abonnement til portalen. Det brede indhold med alt fra sport til film og dokumentarprogrammer udbydes nu i forskellige temapakker, og som noget helt nyt er der også mod betaling adgang til alle episoder af TV3-kanalernes mange populære egenproduktioner et døgn før de vises på TV.

Det nye abonnement ligner den pakkestruktur, som Viasats kunder på satellit-TV platformen kan gøre brug af. De forskellige pakker på portalen er: Underholdning, film, sport, dokumentar samt golf og erotik, og alt afhængig af valg varierer alt efter prisen.

”Vi introducerer abonnementsmodellen på viasatondemand.dk, fordi flere og flere benytter sig af muligheden for se vores indhold online. Med et abonnement har man adgang til indholdet hele tiden frem for den normalt begrænsede periode på 24 timer. Samtidig har vi temaopdelt pakkerne, så vi kan efterkomme ønsket om fleksibilitet og valgfrihed – en model vi har haft stor succes med på vores satellit-TV platform”, siger Kim Poder, adm. direktør for Viasat.


ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her