17. september 2012

Viasat forlænger aftaler med fire filmselskaber

Viasat har således forlænget en flerårig aftale med Nordisk Film. Aftalen betyder, at Viasat har eksklusiv-retten til alle førstegangsvisninger og katalogtitler på betalings-tv. Det gælder for Viasat i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Viasat har også sikret eksklusivrettighederne til katalogtitlerne for free tv i Danmark.

 

Dernæst har Viasat forlænget sin flerårige aftale med SF Film. Det betyder, at Viasat har eksklusiv rettighederne til både betalings-tv og til online samt mobil i Danmark, Sverige, Norge og Finland for de nordiske film, som SF har produceret eller været medproducer på.

 

Viasat forlænger også to eksklusive licensaftaler med NBC Universal International Television Distribution for både free-tv- og betalings-tv- rettigheder til NBC’s indhold.

 

Den første licensaftale indbefatter eksklusivrettighederne for free-tv i Danmark, Sverige, og Norge og indeholder en bred vifte af film og serier i NBC’s katalog.

 

Endelig indgår Viasat en flerårig aftale med Twentieth Century Fox Television Distribution. Den nye aftale betyder, at Viasat får adgang til 2. visninger af Twentieth Century Fox’s film. Derudover får Viasat Fox’s kendte katalogtitler til catch up visning på Viasat Film kanalerne i Norden. Filmkanalerne er tilgængelige på Viasats satellitplatform, kabel-tv samt på bredbånds-tv.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her