POLFOTO 49440546

17. september 2015

Matcher broadcasternes seertal

Ekstra Bladet viste i den forgangne weekend 20 kampe fra La Liga og Serie A og melder om tilfredshed med satsningen. Discovery har senest haft rettighederne til La Liga, men har indtil videre takket nej til at forlænge rettighederne, fordi prisen er for høj. Anders Refnov mener, at seertallene på eb.dk kan matche tv-selskabernes tal.

"Hvis man sammenligner med broadcast-kanalerne, så vil det være absolut fine tal. Jeg vil skyde på, at det cirka er på niveau med seertallene dér."

Ekstra Bladet viste første kamp fredag aften, men fredag formiddag var der endnu ikke helt styr på de tekniske detaljer. De kom imidlertid på plads, og kun én gang gik det galt i løbet af weekenden. "Vi mener, vi traf en rigtig beslutning med at lave en silent launch, hvor vi ikke rullede stortrommerne ud og udbasunerede, at vi viser La Liga og Serie A her i weekenden. Real Madrid-kampen virkede eksempelvis ikke de første 20 minutter. Og der var det et rigtigt valg at gå lidt stille med det. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke producerer tv fra kampene. Vi stiller bare signalet til rådighed for vores brugere og seere, og fejlen i Real-kampen lå ikke hos os, men hos udbyderen," siger Anders Refnov.

Ud over de 20 minutters sort skærm i Real Madrid-kampen var der under kampene fredag aften problemer med visningen på mobile enheder. Derudover var der ifølge Anders Refnov ingen tekniske problemer.

Der er endnu ingen meldinger om, hvorvidt Ekstra Bladet har tænkt sig at gentage visningen af La Liga og Serie A i fremtiden.

I den kommende weekend kan man se kampene live på bold.dk

 

Foto: Alvaro Barrientos/AP/Polfoto

Kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her