Proejktion ISE19 Panasonic

Af Birgit Waltenburg, 5. februar 2019

Verdenspremiere på ISE 2019

Panasonic Business og Integrated Systems Europe er gået sammen om at præsentere projektionsmesteren Bart Kresas nyeste projektions-show for mere end 100.000 mennesker under ISE 2019 i Amsterdam.

'Sviatovid' er en fem meter høj projektionsskulptur, designet af Bart Kresa. Den er lavet med det formål at sætte en ny standard inden for audiovisuel kunst og vil projektere 360° i True 4K ved hjælp af fire 30.000 lumen laserprojektorer fra Panasonic. 

Verdenspremieren på Sviatovid kommer også til at markere lanceringen af det nye BARTKRESA Academy, som giver dimittender fra kunstskoler muligheden for at tage et kursus i projektions-mapping i Kresas studie i Lublin, Polen.

“Bart Kresa er en af verdens førende projektionskunstnere, der har bidraget med ikoniske værker som installationer ved Game of Thrones-seriens premierefest og kortlægning af NASA’s Endeavour Space Shuttle,” siger Hartmut Kulessa, europæisk marketing manager for Panasonic. ”På grund af projektionens skarphed og opløsning på en relativt lille overflade, bliver dette sandsynligvis et af højdepunkterne og et populært sted af fotografere på dette års udstilling.”

Sviatovid bliver udstillet udenfor Hall 1 og 2 (indgang K) under hele ISE, der foregår i RAI, Amsterdam fra 5.til 8. februar 2019. Bart Kresa vil holde en åbningstale kl. 18:00, den 4. februar på Forum RAI, Amsterdam.

Efter ISE vil skulpturen blive placeret ved Centre for Meeting of Cultures i Lublin.

 

 

 

 

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her