10. november 2010

Venstre udgiver Danmarks første interaktive bog

De 10 bidrag i bogen er hver forsynet med en 2D-kode. Med en kameratelefon kan man affotografere koderne og få adgang til videoklip med forfatterne. På YouTube kan klippene og ”Den Danske Drøm” kommenteres af brugerne. Koderne er kendt fra magasiner og foldere, men det er første gang, systemet anvendes i en bog.

Det er virksomheden Scanbuy, der står bag koderne. Jesper Stuhr, direktør i Scanbuy Danmark fortæller om samarbejdet med Venstre: "Dette er kun én af mange muligheder som 2D-koder giver virksomheder og forbrugere. I Japan har 78 % af mobiltelefonerne på markedet 2D-stregkodelæser. Her bliver 2D-koder blandt andet brugt til levering af supplerende mobilt indhold i avisartikler og som udbredt betalingsmiddel. Vi kommer også snart til at se 2D-koder brugt til at fremme gennemskuelighed i behandlingen af fødevarer, samt til registrering og sporing af bagage på flyveturen.", siger Jesper Stuhr

Scanlife kan hentes til Iphone på App-store og til Android telefoner på Android Market. Scanlife forhandles bl.a. af Dicentia.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her