Nikolaj Steen United

Foto: Anders Birch

Af Birgit Waltenburg, 1. juli 2020

United udvider holdet med fiktionschef

United Production skruer op for udviklingen af fiktionsserier og har til formålet hentet instruktør, manuskriptforfatter og producent Nikolaj Steen til huset som ny fiktionschef.

Stillingen er nyoprettet og skal give United Production mere fodfæste på et fiktionsmarked, der oplever stigende efterspørgsel bl.a. i kraft af opblomstringen af streamingtjenester. Opgaven bliver både at coache og udvikle danske manuskripter som kreativ producent og at bearbejde fiktionsformater fra bagkataloget i den internationale producentgruppe ITV, som United Production er en del af.

”Nikolaj er i vores øjne en af Danmarks førende instruktører i de mellemstore fiktionsserier, som der i disse år er efterspørgsel efter fra broadcasters og streamingtjenester. Nikolaj kommer til at arbejde sammen med vores fiktions-producent-kollegaer i Norden og resten af verden," lyder det fra stifterne af United Production, Mads Lund og Louise Ellerbæk, i pressemeddelelsen.

Nikolaj Steen er tidligere udviklingsproducent på Metronome Productions og har som instruktør bl.a. stået bag tv-serierne "10 år senere" til DR3 og "Minkavlerne" til TV 2 Zulu og været forfatter på DR2-serien "Labans jul" samt filmen "Oldboys".

 

kilde: mediawatch.dk

 

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her