Peter Adamsen Nordic Screen

Af Birgit Waltenburg, 8. juni 2021

Ung og erfaren direktør hos NordicScreen

NordicScreen har 1. maj ansat den kun 22 årige Peter Adamsen som direktør. Peter startede i en alder af blot 17 år sin første virksomhed, og det er erfaringer herfra han blandt andet trækker på i sin nye stilling.

“NordicScreen er en virksomhed med stor fremdrift. Vi er en virksomhed med fokus på brugervenlige og intuitive softwareløsninger, hvor det skal være nemt for selv den lille lokale købmand at designe sin infoskærm på en professionel og flot visuel måde. Vi skal med kunden i fokus have gjort brugervenlig digital signage til noget, som ikke kun er for store koncern-virksomheder, men en standard indenfor digital informationsformidling. Det er med det mål i mente, at jeg nu glæder mig til bygge en organisation af dygtige kollegaer, som sammen kan flytte NordicScreen til næste niveau” fortæller direktør Peter Adamsen om sin nye stilling.

Investeringsporteføljen hos Circles & Squares rummer mange forskellige brancher, lige fra  CMS-systemer til teknologi inden for miljø og grøn energi. I 2018 valgte stifterne af Circles & Squares at investere i NordicScreen. I 1999 stiftede Ronnie Bach DanDomain. I dag er han Group CEO for Circles & Squares og aktiv i HESTENS HULE i Randers, en lokal version af Løvens Hule. Med denne erfaring i baghånden må det siges, at Ronnie Bach er yderst trænet i at genkende iværksætter projekter med potentiale. 

“NordicScreen skal ud i verden, hvilket kræver et stærkt og energisk team, der kan følge med den rivende udvikling. Den vigtigste opgave for mig er at skabe et team, hvor fælles mål, lyst til udvikling og innovation driver forretningens udvikling.”  tilføjer Peter Adamsen.

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her