callisto ip 1 1024x594 480

Af Carsten Legaard, 21. juni 2017

Tysk videokonverter laver om på spillets regler

Kan nogen i branchen disrupte bedre end BlackMagicDesign - Tja, tyske LYNXTechnik AG er i hvert fald klart i overhalingsbanen med deres seneste bidrag til videoproduktions workflowet, konverterboksen greenMachine. Den ændrer totalt konverter-spillets regler, idet den ligesom en smartphone defineres af hvilke apps du henter ind på den. Apps vælges og købes i greenStore og kan sættes i arbejde i en hvilken som helst kombination på en enkelt greenMachine eller i en kæde af greenMachines.

På hardware-siden har vi et chassis, en FPGA processor og nogle ind- og udgange. Første generation af greenMachine fra 2016, Callisto, var en tokanals 3G-SDI konverter, men allerede i år føjer LYNXTechnik en 4K konverter til serien ved navn Titan. Begge konvertere kommer desuden med tilføjelsen IP som udgaver til IP-workflowet.

LYNXTechnik lancerede for nylig  i samme boldgade, men til mindre setups, Yellowbox. Det er en mini-konverter med en lille streaming-enhed i og indbygget recorder. Den kommer i udsalg til at koste godt 8.000 kroner.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her