5. August 2011

TV3 har haft et godt 2011

 Fremgangen skyldes især den store seerfremgang på TV3+ og TV3 PULS, der som led i en strategisk udvikling har fået egenproduktioner i sendefladen. I foråret viste vi bl.a. ”Politistationen” og ”Danmark om natten” på TV3+ og ”Ånderne vender tilbage” samt ”For lækker til love” på TV3 PULS.

Læg dertil de fantastiske sportsrettigheder, som i foråret bød på mindeværdige oplevelser i form af FC Københavns kampe mod Chelsea, Champions League-finalen mellem Barcelona og Manchester, Super Bowl og naturligvis Formel 1 og som noget nyt speedway.

”Vi er meget stolte over vores 1. halvår. Forklaringerne til vores succes er mange, men grundlæggende er jeg overbevist om, at fremgangen skyldes vores strategiske fokus i arbejdet på kanalerne. Vi har øget mængden af egenproduktioner på vores tre kanaler markant og har desuden haft for øje at have en klar og tydelig positionering af TV3, TV3+ og TV3 PULS,” siger adm. direktør i TV3, Kim Poder.

”Jeg glæder mig over, at vi ikke alene fastholder, men øger vores seerandel og den tid, som seerne er på TV3-kanalerne. 1. halvår viser, at seerne har prioriteret vores kanaler højere end konkurrenternes. Det er naturligvis meget positivt, da vi er optaget af, at danskerne knytter endnu tættere bånd til vores kanaler. Det kommer nemlig i sidste ende både os, vores annoncører og distributører til gode,” siger adm. direktør Kim Poder.

TV3-kanalerne går nu 2. halvår 2011 i møde med udsigten og ambitioner om endnu flere egenproduktioner, de bedste sportsrettigheder, film og serier.

*CSOV her defineret som den kommercielle andel af seere, 15-49 år, hos MTG, TV2-gruppen, SBS og TV2 SPORT .

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her