23. juni 2013

Tv-vært til Gong

37-årige Pelle Hvenegaard bliver ny producent på Gong. Den nuværende TV 2-redaktør og Dagens mand-vært skal fokusere på udvikling og produktion af underholdningsprogrammer og tiltræder i den nye stilling 1. august 2013.

 

”Pelle passer perfekt til Gong. Han er passioneret, kreativ, en dygtig historiefortæller og et skønt menneske. Vi har længe søgt efter den helt rigtige person til underholdning i bred forstand. Flere af vores søsterselskaber i Norden er store underholdningsproducenter, og med Pelle kan Gong også trykke hårdt på underholdningsspeederen,” siger direktør Joachim Majholm, i meddelelsen.

 

Pelle Hvenegaard indtræder samtidig i Gongs ledelse og bliver ligesom resten af ledelsen medejer. Ved siden af jobbet som producent på Gong, vil Pelle Hvenegaard i sin fritid stadig fungere som vært på TV 2, oplyser Gong.

 

Gong blev grundlagt i 2008 og er en del af den nordiske TV koncern, Nice Entertainment Group og står bl.a. bag TV 2-programmerne 'BS & Basserne' og det nye 'Grillfeber', 'Giv mig livet tilbage' på DR1 hver mandag 'Bypiger søger bonderøve' på Kanal 5.

 

 

Kilde: mediawatch.dk

 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her