11. december 2013

TV-serier får støtte af Københavns Filmfond

Københavns Filmfond har i sine første levemåneder nemlig indtil videre kun støttet tv-projekter, skriver Politiken. Det er serier som Heartless på Kanal 5 og en internationl co-produktion "the Teams", som har fået større fra fonden. Ifølge fondens direktør, producent Thomas Gammeltoft, er det dog ikke en bevidst strategi.

 

”Det er lidt en tilfældighed, at vi indtil videre kun har støttet tv-serier. Når det så er sagt, så er der ingen tvivl om, at tv-serier er meget interessante ude i verden. I udlandet mærker man ’Broen’ og ’Forbrydelsen’-feberen. Det er hot at lave tv-serier lige nu. Det er vor tids store, store fortælling, der udfoldes i tv-serierne. Men det betyder ikke, at vi ikke skal interessere os for spillefilm,” siger han til Poltiken.

 

Københavns Filmfond leder lige nu efter det filmflagskib i James Bond-klassen, der for alvor skal sætte hovedstaden på landkortet som film-location. Fonden skulle efter planen have haft 80 mio. kr. at dele ud over tre år, men endte på 35 mio. kr. Direktøren afviser, at støtten til tv-projekterne er en måde at få pengene til at holde længere.

”Faktisk ikke. Tv-serier er ikke så meget billigere end film. At det er endt med tv-serierne, handler også meget om de tilbud, vi har fået,” siger Thomas Gammeltoft til Politiken.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her