Robinson Ekspeditionen

Af Birgit Waltenburg, 18. marts 2020

TV-produktioner bliver udskudt pga. corona

Den 22. sæson af Robinson Ekspeditionen, som tv-producenten Mastiff producerer for TV3, er blevet udskudt på grund af udbruddet af covid-19.

Medarbejdere og deltagere, der ellers skulle have været rejst til Asien for at optage realityprogrammet i næste måned, må foreløbig vente tre måneder på startsskuddet.

"Vi har udskudt opstarten af optagelserne i april i tre måneder fra nu, og så håber og tror vi, at det lykkes lidt senere, så seerne kan komme til at følge med i efteråret," siger Kenneth Kristensen.

"Vi har en god dialog med Banijay-gruppen og Mastiff omkring, hvordan vi forsøger at holde hånden under de dygtige mennesker på holdet, der har stået klar til det her," siger Kenneth Kristensen.

Om det ender med at betyde ændringer i holdet af medarbejdere, der skal producere det populære realityprogram, eller deltagerne, er altså endnu ikke afklaret.

"Vi har et enkelt andet program, der skulle have været optaget april i Danmark, som vi har skubbet optagelserne af til sensommeren. Ellers har vi ikke udskudt noget, men er i tæt dialog med alle produktionsselskaber på vores produktioner," siger Kenneth Kristensen, der uddyber, at situationen er lidt anderledes på de scriptede produktioner. "Alle vores dramaoptagelser er faktisk på hold lige nu af gode grunde, mens vi fortsætter postproduktionen på flere dramaserier."

 

kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her