28. januar 2014

TV distributør bruger dansk software

Danske Xstream er blevet valgt til at bygge og udvikle Video On Demand (VOD) platformen til verdens største satellit og digital TV distributør, SES.  En aftale, der sender dansk software ud i mere end 276 millioner hjem verden over.

“Xstream’s innovative og velrenommerede video styringssystem, MediaMaker, deres imponerende track record og unikke fleksibilitet, gjorde dem til en naturlig samarbejdspartner og første valg for os”, sagde Dr Frank Hoffmann, Chief Product Officer hos SES Platform Services.

De seneste år har softwareselskabet Xstream haft fart på. Virksomheden, der leverer den software, som gør det muligt at streame live TV og film på nettet, er gået fra 18 til næsten 90 medarbejdere samt åbnet kontorer flere steder i verden.

“Vi er meget stolte og glade for vores samarbejde med SES. Det, at verdens største satellit og digital TV distributør viser tillid til Xstream som leverandør af deres nye, globale VOD løsning, er et utroligt stort privilegium og et godt bevis på, at vi har en solid, innovativ og fleksibel software, som bliver mere og mere eftertragtet i branchen”, udtaler Frank Thorup, Administrerende direktør hos Xstream. ”MediaMaker er designet til at arbejde parallelt med traditionelle TV systemer, samtidigt med, at det støtter eksisterende og nyere infrastruktur og sidst men ikke mindst er fleksibelt, således at den kan integreres mod tredjepartsløsninger.

Udover at bygge den tekniske VOD platform, vil løsningen Xstream laver for SES også være en multi-tenant løsning. Altså en platform, hvor SES har en back-end løsning, hvor de styrer alt indhold fra flere forskellige indholdsejere, ud til alle deres forskellige VOD tilbud rundt om i verden.

Det at få SES som kunde er et godt kvalitetsstempel for danske Xstream, noget som vil åbne døre for nye markeder i hele verden. Ultimo 2013 annoncerede Xstream deres første amerikanske kunde, Fuhu Inc, som laver USA’s mest solgte tablets til børn, the nabi tablet, hvor Xstream’s videostyringssystem, MediaMaker, bruges til at administrere, håndtere og distribuere alt videoindhold. Fuhu annonceringen skabte genlyd i branchen, og Xstream arbejder i øjeblikket på mange spændende kundecases, hvor SES er et af dem.

 

”Vores branche er i rivende udvikling, og vi har kun set starten”, siger Frank Thorup. ”2014 bliver et meget spændende år, hvor vi glæder os til at annoncere endnu flere spændende kundeprojekter, produktnyheder og innovationer.”

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her