24. januar 2013

TV 3 Sport bliver ny stor sportsbroadcaster

Fra den 7. januar vil man årligt  sende mere end 8000 timers livesport til danske tv-seere. Efter MTG’s køb af TV2’s aktiepost i TV2 Sport relanceres kanalen og får navnet TV3 Sport 1. Yderligere lanceres allerede den 5. februar endnu en ny sportskanal, TV3 Sport 2.

 

Fremover vil TV3 Sport levere sport på kanalerne TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, TV3+, Viasat Golf og TV3 Sport Premier League.

”Vi er stolte over at kunne præsentere et helt unikt setup med indhold, som de fleste misunder os. Vi mener i al beskedenhed, at vi nu kan måle os med de store internationale sportsbroadcastere, og vi vil med ydmyghed, glæde, passion og masser af hårdt arbejde gøre alt for, at danskerne tager de nye kanaler og den nye indpakning til sig,” siger TV3 Sport-chef, Peter Nørrelund.

Udover de fem flowkanaler, som sender masser af sport, leverer TV3 Sport også en masse indhold til webtjenesten Viaplay, som på nettet har alle rettighederne fra de fem kanaler plus en masse andet sportsindhold, film, serier og meget mere.

Samlet set gør nyheden TV3 Sport til Danmarks suverænt største sportsleverandør til danskerne, og det glæder sportschef Peter Nørrelund.

”Vi føler os privilegerede over at få lov at lege med så mange sportsrettigheder på så fine kanaler. Vi vil nu gå i gang med at udvikle kanalerne yderligere, og som altid vil vi gøre vores ypperste for at levere det bedste setup omkring rettighederne,” siger Peter Nørrelund, som garanterer høj produktionskvalitet og de bedste folk på posterne. "Vores værter, eksperter og journalister glæder sig til at komme i gang med arbejdet, og uanset om det er Champions League, Premier League, Superliga, håndbold, tennis, NFL,


 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her