29. august 2012

TV 2 styrker programafdelingen

I forbindelse med styrkelsen af programafdelingen får TV 2 ny programchef. Sune Roland kommer fra en stilling som programchef i produktionsselskabet Metronome, og bestred før det stillingen som faktachef på TV 2, hvor han havde ansvar for alt i genren lige fra ”Go’ morgen Danmark” til ”Armadillo”.

 

- Konkurrencen i tv-branchen er benhård, og vi sætter nu ekstra kraft på hovedkanalen. Som et led i vores nye programstrategi ønsker vi at forfine TV 2s særkende, og special forces-enheden kan tage sig kærligt af en central del af det arbejde. Det drejer sig bl.a. om vores danske fiktionsserier, langsigtede projekter inden for f.eks. underholdning og dokumentar plus særlige agendaprogrammer, events og temaprojekter, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

 

- I de seks år, jeg har været programchef på TV 2, er hovedkanalens danske produktioner steget med 45 procent, og programfladen skal fortsætte sin stærke udvikling. Det kræver, at vi tænker nyt, og jeg ser det som en stor udfordring at skulle bidrage til denne nytænkning. Jeg er stolt af at skulle stå i spidsen for udvikling og programprojekter i special forces-enheden, siger Keld Reinicke.

 

 

 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her