6. maj 2011

TV 2 sendte mere dansk tv i 2010

 Stigningen skyldes bl.a. et stigende antal sportstimer i det store sportsår 2010. Stigningen skyldes også, at TV 2 prioriterede mere dansk tv, da TV 2 sendte ”Go’ morgen Danmark” hen over sommeren, og da TV 2 producerede ny satire som ”Natholdet” og reportageprogrammerne ”Station 2 Politirapporten” og ”Kaos i Skagen” i efterårets nye strategiske tiltag i den sene aftenflade kaldet late prime.

- Flere danske programmer er naturligt i en periode, hvor vi har vægtet fornyelse af programfladen højt. Fornyelsen er i de seneste år sket inden for mange genrer, bl.a. fakta, late prime, comedy, dansk fiktion og events, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

På faktaområdet havde TV 2 sit bedste år nogensinde med nyskabende, dagsordensættende, prisvindende og højt vurderede programserier som ”De 7 drab”, ”Vores krig”, ”Felthospitalet”, ”Danmark ifølge Bubber”, ”BS og basserne”, ”Operation X” og ”Hva’ bruden ikke ved”.

TV 2 fornyede i efteråret 2010 nyhedsfladen efter klokken 22.00 og sendte kendte og nye programformater klokken 22.30 efterfulgt af det satiriske ”Natholdet” med Anders Breinholt som vært. 

TV 2 har også haft fokus på at udvikle begivenheder, der kan fejres og markeres sammen med danskerne. I efteråret markerede TV 2 Halloween, og i dagene omkring nytår var der særlig programinitiativer 1. januar og på ”Armadillo”-dagen 6. januar.

På comedy-området fortsatte ”Live fra Bremen” med at bevise, at comedy også kan have stor succes på en hovedkanal, ligesom dramady-serien ”Lærkevej” blev belønnet af seerne og af tv-branchen med Tvprisen som ”Bedste lange tv-drama”.ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her