15. oktober 2010

TV 2 sender Armadillo primo 2011

TV 2 samlede i onsdags danskerne til politisk debat, da Løkke og Thorning duellerede i et politisk topmøde. Den direkte tv-duel blev set af omkring 900.000 danskere og er dermed det seneste eksempel på, at danskerne prioriterer politisk debat på TV 2 og TV 2 NEWS.

- Vi sætter en ære i at lave nyheder og dokumentar, der kan skabe debat om væsentlige emner. ”Danmark i krig” er et af disse emner, og vi glæder os til at levere en temaaften, der vil give danskerne noget at tale om og debattere i dagene og ugerne derefter, siger Michael Dyrby, nyhedsdirektør på TV 2.

”Armadillo” udløber af kritikerrost TV 2-projekt
”Armadillo” følger danske soldater i den forreste linje i Helmand-provinsen i Afghanistan og skildrer, hvad det vil sige at være i krig. ”Armadillo” er en del af det roste TV 2-projekt ”Vores Krig”, som i foråret satte billeder og følelser på Danmarks engagement i krigen i Afghanistan i fem film af forskellige instruktører.

”Armadillo” er den sjette – og mest omtalte – film i rækken, og her lykkedes det instruktør Janus Metz, fotograf Lars Skree og resten af holdet på Fridthjof Film at producere et særdeles væsentligt og seværdigt vidnesbyrd om, hvad krig kan være for dem, der står midt i den. Filmen er set af 118.000 danskere i biograferne og er dermed en af de mest sete danske dokumentarfilm i biograferne.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her