2. oktober 2012

TV 2 opruster

Det sker i forbindelse med en ny oprustning på nettet, og i samme forbindelse er Simon Hovmand Stilling pr. 1. oktober ansat som digital nyhedschef med reference til nyhedsdirektør Michael Dyrby og med sæde i TV 2|NYHEDERNEs chefredaktion.

 

Simon Stilling kommer til TV 2 fra en stilling som nyhedschef på ekstrabladet.dk, som han har været med til at drive til landets største nyhedssite. Simon Stilling har tidligere været ansat som redaktør på TV 2|SPORTEN i Odense.

 

Jourhavende og redaktør i den nye afdeling bliver Pernille Holbøll, der kommer til TV 2 fra en stilling som forsidechef på dr.dk. Hun tiltræder 1. november.

 

- TV 2 står stærkt på de digitale platforme i dag, men konkurrencen er hård og bliver intensiveret i de kommende år. Vi ønsker, at NYHEDERNE og SPORTEN skal udvikle sig endnu mere markant på nettet og placere os endnu tydeligere i den kamp. Vi skal være større og bedre på alle platforme, og med sammenlægningen og med nyansættelserne er der er tale om en tydeligere og stærkere positionering af de digitale aktiviteter i nyheds- og sportsafdelingen, siger Michael Dyrby.

TV 2s digitale nyhedschef, Simon Stilling, siger:

- Nettet og mobilen spiller en helt afgørende rolle i fremtidens mediebillede. Medieforbrugerne søger nyheder døgnet rundt, og med denne styrkelse er det målet, at vi cementerer rollen som danskernes foretrukne digitale nyhedskanal.

- I tæt samarbejde med TV 2 NEWS vil tv2.dk dække døgnets vigtigste nyheder fra forreste linje, bidrage med perspektiv og analyse via vores mange eksperter samt skaffe brugerne adgang til de absolutte hovedpersoner. Kodeordene bliver kvalitet, hurtighed og perspektiv, siger Simon Stilling.

 

Som led i denne oprustning opbygger TV 2 en stærk netdesk ved siden af TV 2 NEWS’ redaktion på Teglholmen, og dermed får nyhederne.tv2.dk og news.tv2.dk en større redaktion i København.

 

- TV 2 ønsker at være til stede alle steder med nyheder. Brugerne ønsker nyheder på alle tidspunkter af døgnet, uanset hvor de er. Vi er optaget af at være danskernes nyhedsleverandør og vil levere det på alle måder. Derfor er det kun naturligt, at de hurtige nyhedsmedier – NEWS, net og mobil – flytter sammen i København, siger Michael Dyrby.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her