18. oktober 2011

TV 2 opgraderer i weekenden

 De tre værter glæder sig til at stå i spidsen for noget, der efter deres mening mangler på dansk tv – nemlig et talkshow til weekend-morgenkaffen.
- Nu får danskerne nogen at stå op sammen med i weekenden. Nogen, som vil dem noget godt, og jeg glæder mig til at give danskerne en hyggelig og uhøjtidelig start på deres weekendmorgener, siger Felix Smith.

”Weekend Weekend” er et talkshow med fokus på aktuelle tendenser og personlige interviews med markante kendte profiler. Der er tid til fordybelse, overraskelser og finurlige detaljer i sofaen, hvor programmet ser tilbage på ugen, der gik, og varmer op til den, der kommer. Og de tre meget forskellige værter sørger for at dele vandene i livets store og små spørgsmål.

- Det er et program, hvor man som vært skal være sig selv, men også skal give noget af sig selv. Og så er det et program, hvor der er tid – også til gæsterne, siger Christiane Schaumburg-Müller, og Sara Bro tilføjer:
- Der er mulighed for at improvisere og gribe de ting, der opstår, så derfor tror jeg, at det bliver meget levende morgen-tv.

”Weekend Weekend” er en del af TV 2s strategi om hele tiden at optimere kanalens tv-tilbud til danskerne på flere tider af døgnet.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her