7. januar 2014

TV 2 Nord skifter navn

På sigt vil regionalkanalen TV 2 Nord gerne droppe ’TV 2’-navnet helt, siger direktør for TV 2 Nord, Mikael Justesen, men i første omgang skifter kanalen navn til ”TV 2 Nord Salto”. Navneskiftet trådte i kraft 1. januar 2014.

Det skyldes, at TV 2 Nords seere, siden kanalen gik i luften for snart to år som en digital, 24 timers regionalkanal, har haft svært ved at skelne mellem, hvad der bliver sendt på 24-timers kanalen og TV 2’s hovedkanal, mener den adm. direktør på TV 2 Nord, Mikael Justesen.

 

”Vores opgave er at nå ud til så mange nordjyder som muligt, så derfor gør vi det nu tydeligere, når vi annoncerer programmerne, om de kommer på TV2 eller på SALTO,” siger administrerende direktør Mikael Justesen, som ifølge pressemeddelelsen ikke vil ”lægge skjul på”, at ambitionen er at kalde kanalen SALTO og helt droppe brugen af TV2 i den daglige omtale på længere sigt.

 

”Det er jo ikke fordi vi ikke gerne vil være en del af TV2-netværket og vi leverer fuldstændigt, ligesom vi plejer til TV2. Vi må bare erkende, at seerne blander TV2/NORDS kanal og TV2 sammen og derfor er vi nødt til at gøre det meget tydeligt, at ”nu er du på TV2” og ”nu er du på TV2/NORDS kanal”. Det gør vi lettest ved at give kanalen et navn, der tydeligt viser, at det netop ikke er TV2,” siger Mikael Justesen.

 

Navnet SALTO er ifølge TV 2 Nord valgt, fordi det skulle signalere ”momentum, fremdrift og evnen til at vende det hele på hovedet”.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her