12. september 2011

TV 2 NEWS vinder på valget

 Når TV 2 NEWS i valgkampen fylder endnu mere i danskernes tv-forbrug, skyldes det især, at danskerne hver dag bruger mere tid på at se NEWS. I valgkampen ser en NEWS-seer i gennemsnit 55 minutter på kanalen hver dag mod 44 minutter om dagen i perioden op til valgudskrivelsen.

-Den varierede valgdækning med en blanding af nyheder, analyse, vælgermøder, politiske dueller og magasinprogrammer om f.eks. mediernes valgdækning er en blanding, hvor rigtigt mange danskere finder noget af interesse. Vi er meget tilfredse med dækningen på TV 2 NEWS, og med ”SuperTorsdag” i dag og en række store debatter i valgkampens slutspurt følger vi valgets temaer hele vejen til stemmeboksen, siger kanalchef Mikkel Hertz, TV 2 NEWS.

Seningen på TV 2 NEWS har siden premieren i december 2006 været i konstant vækst, og det er bl.a. kanalens stærke fokus på dansk politik med magasinprogrammer som ”Mogensen & Kristiansen” og ”Tirsdagsanalysen”, der har skabt fremgang.

NEWS-fremgangen siden valget i 2007 har været eksplosiv. I de første 13 dage af valgkampen i 2007 stod TV 2 NEWS for 1,2 procent af danskernes tv-sening, og det var – på det tidspunkt - kanalens første længere periode med markant vækst i seertallene.

- Den meget klare fremgang for TV 2 NEWS viser både, at danskerne er meget interesserede i nyheder, og at dansk politik optager seerne. Det er et godt tegn for demokratiet og for danskernes interesse for politik og valg, siger Mikkel Hertz. 

I valgkampens første to uger står TV 2 NEWS for 4,5 procent af danskernes tv-sening, og i sidste uge havde TV 2 NEWS sin bedste uge nogensinde målt på seerandel.

I 14-dages-perioden før valgudskrivelsen var kanalens seerandel på 3,7 procent, og dermed er fremgangen på mere end 20 procent.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her