16. maj 2011

TV 2 NEWS i folkeskolen

 NEWS Skole er et nyt initiativ fra TV 2, der henvender sig til folkeskolens udskoling. TV 2 NEWS har udviklet konceptet i samarbejde med en gruppe lærere, og udsendelsen afprøves lige nu på en række testskoler over hele landet. NEWS Skole tilbydes til alle landets 7.-10. klasser allerede nu, men vil være i fuld drift fra det kommende skoleår.

- NEWS Skole kommer til at flytte nyheder ind i klasselokalet på en måde, så det både bliver spændende og lærerigt. De unge interesser sig i forvejen for nyheder og for, hvad der sker i verden omkring dem. Nu giver vi dem muligheden for at få det på skoleskemaet. Alle opgaver til nyhedsudsendelserne tager afsæt i læseplanerne, så de er lige til at bruge, siger Michael Dyrby, nyhedsdirektør på TV 2, og fortsætter:

- Vi har afprøvet NEWS Skole på en 7. klasse og den feedback, vi har fået fra både lærere og elever, viser, at de er begejstrede for nyhedsudsendelsen.

NEWS Skole er lavet til brug i eksempelvis dansk og samfundsfag, men kan også bruges i historie, geografi, vikartimer mm.

Nyhedsudsendelserne og opgaverne distribueres til skolerne via nettet. Udsendelserne kan vises på smartboards, projektor eller pc. Udsendelsen varer 10-15 minutter og tager udgangspunkt i ugens aktuelle nyheder vinklet i forhold til den unge målgruppe.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her