21. marts 2011

TV 2 fornyer aftenfladen mellem 18 og 19

 - 18-NYHEDERNE er en af vores store nyhedsudsendelser, og den skal fortsat give danskerne et godt overblik over dagens væsentligste begivenheder. Vi har givet den et løft både visuelt og indholdsmæssigt, og så bliver den bundet sammen af en nyhedsvært – ofte Per Christiansen – og en sportsvært, siger Michael Dyrby, nyhedsdirektør på TV 2, og fortsætter:

- Den lange vejrudsigt rykker vi tættere på 19-NYHEDERNE, hvor der er flere seere ved skærmen. Vejret er noget, der optager rigtig mange danskere, og med etableringen af TV 2s eget vejrcenter har vi opprioriteret formidlingen af vejret til danskerne.

I efteråret 2010 relancerede TV 2 den sene aftenflade efter klokken 22 med en mere dynamisk og moderne nyhedsblok, danske egenproduktioner og det nye late night-show ”Natholdet”. Relanceringen har styrket TV 2s såkaldte late prime-flade, og nu er tiden altså kommet til early prime.

Styrkelsen af den tidlige og sene flade er et led i en programstrategi, der skal give seerne en bedre flade og samlet set gavne TV 2s seerandel.

- TV 2 er stærk i primetime, hvor det er lykkedes at forny fladen og samtidig pleje de store klassikere. Nu gælder det flankerne, hvor vi med indsatsen i late prime har løftet vores share betydeligt. Næste flanke er optimeringen af båndet mellem 18-19, der er hele indgangen til primetime, siger Palle Strøm, programdirektør på TV 2.


ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her