13. november 2012

TV 2 erhverver ejerandele i 2 virksomheder

TV 2 har gode erfaringer med denne form for partnerskaber og samarbejdsaftaler, og erhvervelsen af Downtown og Take Offer ligger i forlængelse af dette engagement gennem de senere år.

 

- Mens disse selskaber er små, er der stor synergi mellem TV 2 og selskaberne. Vi har en stærk markedsføringsplatform, mens Downtown og Take Offer har enestående entrepreneurship og et stort iværksættergen. TV 2 kan medvirke til at bringe Downtown og Take Offer til et nyt sted i deres udvikling og gøre dem til attraktive forretninger - med en beskeden risiko. Det var sådan, vi gjorde med Momondo, som vi efterfølgende solgte med en god fortjeneste, og vi vil gerne finde og udvikle ”det næste Momondo”, siger Peter Normann.

 

Stifteren af og direktøren for Take Offer, Lars Thastum, siger i en pressemeddelelse:

- Vi er en vækstvirksomhed, der drømmer om at blive endnu større - med TV 2 som medejer er det muligt for os at gøre drømmen til virkelighed. TV 2 har allerede været med til at øge vores kendskabsgrad betydeligt - og med en øget kendskabsgrad får vi mulighed for at definere nye vækstmål og udvikle os yderligere.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her