14. marts 2011

TV 2 er tilfredse med ny aftale

 - En hovedkanal med store public service-forpligtelser kan ikke længere finansieres alene af konjunkturfølsomme reklameindtægter, der i løbet af ét år kan falde med over 300 millioner kroner, som vi oplevede fra 2008 til 2009. Jeg er meget glad for, at der er bred politisk opbakning til en løsning, så TV 2s hovedkanal fortsat kan tilbyde seerne et varieret programudbud i høj kvalitet, siger Merete Eldrup.

Fra etableringen i 1988 og frem til 2004 modtog TV 2s hovedkanal licensmidler i mindre omfang. Licensen til TV 2 stoppede i sommeren 2004, og siden da har kanalen alene været finansieret af reklamer. I januar 2009 blev det besluttet at indføre abonnementsbetaling for at sikre TV 2 en langsigtet, holdbar forretningsmodel.

- Den rene model for betaling for TV 2, som nu er vedtaget, stiller alle husstande lige, og samtidig kan betalingen til TV 2s hovedkanal holdes på et meget beskedent og konkurrencedygtigt niveau. Det er en væsentligt bedre model end ”TV 2-alene-kortet”, som i teorien lød god, men som i praksis ville blive meget dyr og administrativt tung. TV 2 vil arbejde intensivt på at sikre, at flest mulige danskere vælger at tegne TV 2-abonnement fra 2012, siger Merete Eldrup.

 

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her