TV2 Foyer

Af Birgit Waltenburg, 11. maj 2016

TV 2 Business kanal i luften

Tirsdag den 17 maj sender TV 2 Business for første gang - første udsendelse går i luften klokken 6 om morgenen og TV-kanalen bliver kun streamet. Det betyder, at seerne i stedet skal finde deres smartphones, tablets eller computere frem for at se TV 2 Business.

- Vi har skabt et nyt, innovativt produkt, der ikke er set før i Danmark. Det er et digital first and only-produkt, der er bygget udelukkende til de digitale platforme, og som man derfor som udgangspunkt ikke tilgår på samme måde som vores øvrige kanaler, siger TV 2s digitale direktør, Anders Blauenfeldt, og fortsætter:

- Det nye produkt giver danskerne mulighed for at tage ikke kun vores nye digitale kanal TV 2 BUSINESS, men også TV 2 NEWS, med på farten over hele verden, og formatet lægger op til, at den travle bruger kan se vores stærke nyhedsindhold både live og on demand – lige hvor og hvornår, det passer. Produktet er dermed et godt svar på den ændrede medievirkelighed og helt i tråd med den digitale transformation, TV 2 er i fuld gang med.

Kanalen har været undervejs i halvandet år, siden Berlingske Media og TV 2 blev enige om satsningen. I november trak Berlingske Media sig imidlertid fra projektet, og TV 2 valgte at gå videre selv.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her