11. september 2013

Tour de France sikret frem til 2019

TV 2 og DR har indgået aftale med rettighedsindehaveren ASO om en ny Tour de France-aftale for årene 2016-2019.

 

"Danmark er det land i verden, hvor interessen for Tour de France er størst i forhold til befolkningstallet. Derfor er det godt nyt for alle danske cykelfans, at Touren nu kører TV 2 - minimum til og med 2019", siger kanalens sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter: "Tour de France betyder noget helt specielt for TV 2. Vi har gennem næsten 25 år dygtigt opbygget denne rettighed fra at være en nichesport til at være noget, næsten alle danskere har et forhold til. Lyden af Tour de France er et lige så sikkert tegn på sommer som jordbær og koldskål."

 

Også i 2014, hvor TV 2 for 25. gang sender live-transmission fra Tour de France, og i 2015 har TV 2 og DR Tour-rettighederne. TV 2 sender fortsat live-delen, mens DR har aftenfladen.

 

"I disse tider, hvor nye aktører og stadig flere konkurrenter er på banen, er det glædeligt, at vi i samarbejde med DR har kunnet fastholde Tour de France på de store og nationale kanaler", siger Frederik Lauesen, der senest oplevede flot seertilslutning til sommerens udgave nummer 100 af Tour de France.

Rettighedsaftalen med ASO betyder også, at cykelklassikere som Paris-Roubaix, Liège-Bastogne-Liège, etapeløbet Paris-Nice, La Flèche Wallonne, Paris-Tours o.l. kan følges på TV 2.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her