13. august 2014

To priser til Broen i Monte Carlo

For femte år i træk lykkedes det for dansk tv-drama at få guldnymfer, da de prestigefyldte priser blev uddelt ved den 54. tv-festival i Monte-Carlo i Monaco i juni måned.


Foran velkendte serier som ’House of Cards’, ’Downton Abbey’ og danske TV 2’s ’Rita’ hentede den danske-svenske dramaserie ’Broen II’, som DR1 sendte i efteråret, sig guldnymfen for ’Bedste dramaserie’. Samtidig sikrede ’Broen’s mandlige hovedrolleindehaver, Kim Bodnia, sig guldnymfen for ’Bedste mandlige skuespiller’ for rollen som Martin Rohde. Her var amerikanske Kevin Spacey fra 'House of Cards' og danske Carsten Bjørnlund fra 'Rita' blandt de øvrige nominerede.

Broen er produceret af Bo Ehrhardt, Nimbus Film fra Danmark og Anders Landström, Filmlance International fra Sverige i samarbejde med DR og svenske SVT, tyske ZDF og norske NRK.

”Serien har gået sin sejrsgang over hele verden og har tryllebundet seerne i to medrivende sæsoner. Vi deler glæden med Nimbus Film, Filmlance og SVT – et samarbejde, der nu er blevet prisbelønnet, og vi ser frem til ’Broen’s tredje sæson i efteråret 2015,” siger DRs dramachef Piv Bernth.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her