Rene Rechtmann Moonbug

Foto: Rasmus Weng Karlsen

Af Birgit Waltenburg, 7. august 2020

Tech-investor køber to Youtube-kanaler og rejser ny kapital

Moonbug Entertainment, der har den danske medstifter René Rechtman i spidsen, køber op. Samtidig får selskabet en kapitalindsprøjtning på 750 millioner kroner.

De to Youtube-kanaler Cocomelon og Blippi, der begge er rettet mod de yngste seere, skifter ejer og bliver en del af Moonbug Entertainment. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Moonbug Entertainment er stiftet af den danske tech-investor René Rechtman, der er også er en del af bestyrelsen i JP/Politikens Hus, og som tidligere har arbejdet med børneproduktioner og -indhold bl.a. som chef for Walt Disneys digitale medier.

Samtidig har Moonbug Entertainment hentet ny investorkapital til fra de to kapitalfonde Goldman Sachs Growth Equity and Fertitta Capital. Sammen med de eksisterende investorer The Raine Group og Felix Capital har det sendt 150 mio. dollar ind i selskabet, svarende til godt 750 mio. kr.

Moonbug Entertainment har eksisteret i små tre år og indledte opbygningen af det digitale medieselskab, der udvikler og distribuerer videoindhold til børn, med opkøbet af Youtube-kanalen Little Baby Bum i 2018.

 

kilde: mediawatch.dk

 

 

ProAV Digital

Forside8 20 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hybridkamera

  • Kvinder i branchen

  • Damhuskroen

  • Merging Anubis

  • Lyd til streaming

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her