26. juli 2013

STV forbedrer resultatet

Produktionselskabet STV trimmede omkostningerne i 2012 og holdt fast på kunderne. Resultatet var en turn-around, trods genstridigt marked for reklamefilm produktion.Efter et underskud i 2010 og 2011 glæder STV Holding A/S sig over et 2012-resultat på ca.  3,6 mio. kr., hvilket er rundt regnet 6 mio. bedre end 2011.STV Holding A/S består af STV Production A/S og Mayday Film A/S.

“Vi fastholdt en håndfuld store produktioner, herunder Sporløs, men først og fremmest satte vi et nyt lederteam og gennemførte en grundig tilpasning af  omkostningerne. Derfor kan vi, trods en lidt lavere toplinje i Holdingselskabet, levere et godt resultat i 2012, hvilket er vi meget glade for,” siger  adm. direktør og grundlægger René Szczyrbak, STV. 

Medarbejderantallet faldt fra 56 i 2010 til 39 i 2012.

 

Selve tv-produktionen i 'STV Production' hævede dog toplinjen med to millioner og forbedrede resultatet. Direktøren minder om, at tv-produktion er en hårfin balanceakt mellem underskud og overskud. Tv-produktionsselskaber er stolte, hvis de kan levere et overskud på 4-8 pct.

 

“Det er meget små marginaler, som andre brancher næppe ville acceptere. Derfor er kontrol og omkostningsstyring på projekterne helt afgørende.” siger Rene Szczyrbak,  der glæder sig over, at STV er foran budget i 2013.

 

Reklamefilm-selskabet Mayday kom ud af året med et underskud på 600.000 kr.

“Markedet for reklamefilm faldt sammen i første halvår 2012, men kom igen i efteråret. Resultatet blev et overkommeligt underskud. Udviklingen er vendt i 2013, og vi er de første fire måneder vækstet med 72 pct i forhold til samme periode 2012 og har positive driftsresultater.”

 

 

kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her