MonitorB Nytfra 150816 lilla

Af Birgit Waltenburg, 17. april 2017

Studios købt af HD Resources

HD Resources, en af de ledende leverandører inden for OB- og studieproduktion, har netop annonceret, at de køber Studios A/S i Danmark og Norge af deres nuværende ejer Endemol Shine Nordics. Købet af Studios vil give en nordisk base for HR Resources’ operationer i Nordeuropa.

”Dette var et oplagt køb for os, da Studios’ aktiviteter er meget lig HDR. Derudover har Studios en meget kompetent og erfaren medarbejderstab, hvilket styrker vores muligheder for ekspansion i disse vigtige markeder. Vi er overbeviste om, at dette køb vil give et glimrende afsæt for vores aktiviteter i det nordlige Europa”, siger Mats Dahlström, CEO i HDR.

Peter Seehausen, CEO i Studios er meget tilfreds med opkøbet: “Med en komplementerende kundebase og lignende ydelser kan jeg kun se, at dette bliver til stor gavn for vores kunder og medarbejdere. Det er en fantastisk mulighed for vores gruppe til at accelerere udviklingen, øge vores evne til at levere nye og tidssvarende services samt at opdyrke nye forretningsmuligheder i markedet.

Karin Stjärne, CEO i Endemol Shine Nordic beskriver salget som et strategisk skridt for Endemol Shine: ”Denne aftale giver både strategisk og praktisk mening for os. Det giver Endemol Shine Nordics mulighed for større fokus på kerneforretningen af tv-produktion i Danmark og Norge, mens det muliggør Studios at bygge videre på sin succes til dato, nu med en etableret ejer fra facilitetsbranchen. Vi ser frem til fortsat at arbejde med Studios omkring nye produktioner i konstellationen sammen med HDR.”

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her