WolfVision Panasonic meeting room

Af Birgit Waltenburg, 12. maj 2020

Strategisk samarbejde mellem Panasonic og WolfVision

På ISE 2020 annoncerede Panasonic, at de har indgået et strategisk samarbejde med WolfVision om at integrere den markedsførende trådløse præsentationsløsning Cynap Pure BYOD i det seneste udvalg af SQ1 4k-skærme. De to virksomheder har samarbejdet om at skabe en Smart Display Modul-version af den trådløse præsentationsløsning, der kan sættes i Intel®  SDM-pladsen i Panasonics SQ1-skærmserie med henblik på en løsning helt uden kabler. 

Løsningen, der er kompatibel med alle styresystemer, giver skærmdeling i 4K-opløsning med op til 4 vinduer på skærmen samtidigt. Den er også kompatibel med Panasonics interaktive touchscreen i skærmseriens SQ1-IR-version, der giver  nem betjening ved berøring og mulighed for annotationer på skærmen.SQ1 4K-skærmene, der er designet til fleksibel installation og et bredt udvalg af anvendelser lige fra små mødelokaler til store konferencelokaler, har avancerede professionelle funktioner og byder på skærmstørrelser fra 49" til 98".

Med WolfVisions prisvindende, trådløse BYOD-præsentationsteknologi kombineres effektiv behandlingskapacitet med sikkerhedskryptering på virksomhedsniveau, fleksible installationsmuligheder og fjernadministrationsværktøjer. Resultatet er en kompakt, robust og yderst konfigurerbar trådløs præsentationsløsning. 

"Gennem vores tætte samarbejde med WolfVision har vi skabt en problemfri integreret løsning, der kombinerer det mest intuitive trådløse præsentationsprodukt på markedet med Panasonics seneste Premium-skærme – baseret på Intels brancheførende SDM-teknologistandard", udtaler Torbjörn Mähler, Nordic Marketing Manager for fladskærme hos Panasonic Visual System Solutions.

Cynap Pure leverer BYOD-skærmspejling (Bring Your Own Device), der giver mulighed for trådløs skærmdeling til alle iOS-, Android-, Windows- og macOS-enheder på en central skærm. Det er hurtigt og nemt at oprette forbindelse, og understøttelse af AirPlay-, Chromecast- og Miracast-spejlingsprotokoller betyder, at der ikke er brug for apps, dongler, digitalbokse, kabler eller yderligere software, når du deler indhold på skærmen fra smartphones, tablets eller bærbare computere.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her