Poul Thyregod

11. November 2015

Stifter køber virksomhed tilbage

Poul Thyregod, en af de fire oprindelige stiftere hos ProShop, har I denne uge sammen med to investeringsselskaber købt Proshop ud af Expert koncernen. Det betyder, at Thyregod nu ejer en tredjedel af Proshop og sætter sig for bordenden som bestyrelsesformand for selskabet.

Poul Thyregod har haft mange kasketter på i ProShop: Stifter, ejer, direktør, bestyrelsesmedlem og sidst nordisk direktør.

I anledning af ejerskiftet siger Poul Thyregod: “Nu starter næste kapitel, hvor vi skal bevise, at vi stadig kan gøre en forskel for vores kunder, mens vi vokser med samme hast som tidligere. Ser man tilbage, så har vi seksdoblet omsætningen over de sidste otte år. Man kan spørge: ”Er det nødvendigt at holde den fart?” og svaret er ja. Vi skal bruge mere indkøbskraft, så vi kan tilbyde netop dig eller din virksomhed de bedste priser, og så skal vi også give den gas i udlandet.”

Poul Thyregod annoncerede sin nye rolle i den tyve år gamle it-handelsvirksomhed på sin LinkedIn profil den 5. november med ordene: “Jeg har lige stået på ølkassen og givet beskeden. Mine kollegaer er klar og alle glæder sig til, at vi sammen skal udvide forretningen og flytte Proshop fra at være en god til en fantastisk virksomhed.”

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her