19. august 2010

Stærkt efterår i vente på TV 2.

 
 Efterårsplanen er en ambitiøs plan, hvor det bl.a. handler om at bygge de nye hits, vi har skabt, op til at blive endnu stærkere. Efterårsplanen har f.eks. fokus på stærke live-programmer fredag og lørdag samt på nye programmer i den sene aftenflade. I den sene aftenflade byder TV 2 på tre nye programserier. 

Her kan man glæde sig til "Natholdet", et satirisk late night-show med Anders Breinholt, samt reportageprogrammerne "Station 2: Politirapporten" og "Skagen amok".  TV 2 byder også på flere nyklassikere i efteråret. Blandt andet vender TV 2s successerie "Lærkevej" tilbage med 12 nye afsnit. "Bingo Banko" er også klar til at genindtage de danske hjem med den største lørdagssucces på dansk tv i fem år, ligesom fredag aften igen byder på live-comedy i "Live fra Bremen" og talkshowet "Aloha!".

Efteråret byder også på underholdningsflagskibet "Vild med dans" med nye kendte deltagere og med en ny kvindelig vært. Klassikerne tæller også TV 2-successer som "Hvem vil være millionær?", "Station 2", "Alarm 112", "Liebhaverne", "Desperate Housewives", "Dagens mand", "Operation X", "TV 2 dok." og "Basta" i en fornyet udgave.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her