29. maj 2013

Stærk start for TV 2 NEWS på 2013

TV 2 NEWS er på vej til sit hidtil bedste år. På nuværende tidspunkt er TV 2 NEWS Danmarks sjettestørste kanal, og NEWS har dermed overhalet både TV3+ og Kanal 5 i forhold til samme tidspunkt i 2012. TV 2 NEWS’ fremgang har især taget fart, efter at DR lukkede nyhedskanalen DR Update.
 
- Et forår med store nyhedsbegivenheder og en stærk redaktionel indsats på NEWS er blevet belønnet af seerne. Samtidig har vi forstærket dækningen i bl.a. morgenfladen og har udviklet og taget et nyt grafisk design i brug, siger kanalchef Mikkel Hertz, TV 2 NEWS.
 

I de første ni uger af 2013 voksede TV 2 NEWS med 11 procent i forhold til 2012, men siden uge 10 – hvor DR Update lukkede – har NEWS’ seerfremgang været på 28 procent i forhold til de samme uger i 2012.
 
Samlet set har TV 2 NEWS i 2013 øget sin andel af tv-seningen med 20 procent – fra 3,2 procent af tv-seningen i de første fire og en halv måned af 2012 til knap 3,9 procent i samme periode af 2013.
 
- Seerne oplever i stadig højere grad, at der kun er én nyhedskanal i Danmark – nemlig TV 2 NEWS. Og når der sker store nyhedsbegivenheder som f.eks. terrorbombning i Boston, Margaret Thatchers død, valg af ny pave, lærer-lockout, store politiske forlig på Christiansborg og markante SF’ere i udbrud fra partiet, har seerne kun ét sted at gå hen, hvis de vil have hurtig og grundig besked. Det er netop det, som seertallene i 2013 er udtryk for, vurderer Mikkel Hertz.
 
Fremgangen til TV 2 NEWS har også resulteret i en række dage med rekordhøje seerandele, dækningstal og seertid på kanalen. I 2013 bruger NEWS-seerne i gennemsnit 47 minutter om dagen på at se kanalen. Det er omtrent den dobbelte af, hvad en avislæser bruger på den daglige avis.
 
I gennemsnit bruger 850.000 danskere TV 2 NEWS hver dag, og kanalen kan ses i cirka 70 procent af de danske husstande.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her