Marius mini og big computere 2

Af Birgit Waltenburg, 16. januar 2017

Stærk computer til video!

MARIUS Computers er historien om en mand, der ville skabe en bedre professionel computer - den skulle kunne arbejde hurtigere uden at støje i studiet, være bedre for miljøet ved at kunne teknologiopdateres i resten af dens liv og ikke mindst, være smartere og mere fleksibel på alle punkter.

Computerne blev første gang vist offentligt på dette års MonitorExpo 2016, og der er nu indgået officiel distributionsaftale med video postproduction specialisterne Stjernholm & Co om forhandling og first-line support. Der åbnes ligeledes for andre kvalificerede professionelle forhandlere.

“MARIUS Computers er et firma, der deler alle vores grundlæggende værdier. Kunden er i fokus fra første færd og intet er overladt til tilfældigheder eller hurtige “work-arounds”. Produkterne er ganske enkelt designet og udviklet uden kompromis ned i mindste detalje med sigte på den professionelle Audio/Video producent. De får nu også adgang til direkte support af folk, der ved, hvad professionel audio- & videoproduktion kræver, udtaler direktør Morten Stjernholm, som glæder sig til at repræsentere firmaet og få MARIUS Computerne ud til et bredere og professionelt publikum.

I næste nummer af Monitor, som udkommer 31. januar har vi været på besøg hos MARIUS Computer.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her