SSL Live L100 Front High

Af Jens Walther, 2. august 2018

SSL på tur i sommerlandet

SSL livemixerpulte hører til i den absolutte topklasse blandt live mixerpulte, men de har endnu ikke været repræsenteret på det danske rental marked. Men det sker nu, for rental firmaet Victory i Århus har købt to mixerpulte; den store L500 og den mindre L200. Til disse pulte er der købt to MADI stagerack, to Dante stagerack og en AES stagerack, så den store fleksibilitet på SSL pultenes I/O bliver udnyttet. De nyindkøbte pulte er straks kommet på landevejen, idet Lukas Graham bruger begge SSL-pultene på sin sommertur rundt i landet, bl.a. på den netop overståede Grøn Koncert. Her blev L500 brugt til FOH pult, og L200 blev brugt til monitorpult på scenen.

”Victory havde et stort ønske om at profilere sig med andre pulte end dem, som normalt er på det danske rental marked. Og samtidig bruge nogle pulte, som på lydkvaliteten spillede op med deres PA systemer,” fortæller Rasmus Valentin fra Alfa Audio.

SSL har i øvrigt lige lanceret deres mindste pult i livemixerserien, L100, en pult, som selvfølgelig deler struktur, I/O, software og features med de større pulte. Den nye L100 er noget mere kompakt og lanceret til en noget lavere pris end de større pulte.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her