Alpha a9

Af Carsten Legaard, 21. april 2017

Sony viser Alpha a9 på NAB

Et lille tip for jer, der skal på NAB 2017 - Sony har netop haft verdenspremiere på et nyt systemkamera med bud til den professionelle, Sony Alpha a9. Verdens første fullframe kamera med en fuldformat CMOS billedsensor på 24.2 megapixels, og producenten lover at der bliver masser af mulighed for håndkontakt med dette kamera på NAB.

Alpha a9 lover continuous shooting med op til 20 frames pr. sekund i op til 241 RAW or 362 JPEG. Lydløs og vibrationsfri shooting helt op til 1/32.000 sekund. 69 autofokus punkter (point focal plane phase detection) med 60 AF/AE tracking beregninger pr. sekund. Ethernet port, Dual SD card porte og en ny Z-type batter med dobbelt saft i forhold til alfa 7 batteriet. En forbedret version af systemkameraernes state-in-the-art stablisering, 5-Axis in-body IS.

Til videofotografen tilbyder Alpha nieren 4K (3840 × 2160) videooptagelse i fuld frame på op til 30p. Kameraet bruger 6K information til 4K oversampling. Optagelse er også tilgængelig i 35mm format. Efter det oplyste tilbyder Alpha a9 ikke savnede cinematografiske værktøjer som S-Log, LUTs eller andre billedprofiler. Redigeringsformatet 4:2:2 10 bit er heller ikke med på specifikationerne.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her