9. marts 2011

Sony og Wimbledon i samarbejde om 3D

 Sony og The All England Lawn Tennis Club offentliggjorde i dag, onsdag den 9. marts, deres officielle partnerskab, der skal bringe Wimbledon i HD 3D til udvalgte biografer rundt om i verden. Det vil give fans den unikke mulighed for at opleve den legendariske turnering på en helt ny måde, hvor de også oplever spændingen og atmosfæren på den berømte Centre Court.

Sony vil producere mændenes semifinaler og finale samt kvinderness finale i High Definition 3D i sin egenskab af
officiel leverandør til Wimbledon Lawn Tennis Championships. Signalet vil blive tilbudt til interesserede 3D-biografkæder i hele verden af Sony i samarbejde med SuperVision Media og deres partnere.

3D-produktionen vil også blive tilbudt til de interesserede globale broadcastere, der er begyndt at transmittere i 3D. Herudover vil man forsøge at distribuere 3D-tennis ad andre kanaler til et bredere publikum i fremtiden.

Sony er unikt placeret med ekspertise i både at optage og broadcaste HD og 3D. I biograferne og på 3D TV vil man kunne viderebringe atmosfæren fra Wimbledon til et større publikum end nogensinde før, hvor hver forhånd, smash og flugter i 3D ganske sikkert vil blive værdsat af tilskuerne.

Fujio Nishida, der er president of Sony Europe, udtaler: “Vi er glade for at arbejde med All England Lawn Tennis Club, der giver publikum en så højt profileret sportsbegivenheden i 3D. At se tennis i High Definition 3D er en fantastisk oplevelse, der giver spillet og følelserne nyt liv og bringer atmosfæren og spændingen fra Centre Court så tæt på, at det er som at være der selv. Med Live 3D Wimbledon-oplevelsen i udvalgte biografer over hele verden, vil mange flere kunne nyde en af verdens mest ikoniske sportsbegivenheder og få dem til at føle, at de faktisk er med i Wimbledon.”

Ian Ritchie, der er chief executive of The All England Lawn Tennis Club, udtaler: “Wimbledon er kendt for sin arv og sans for traditioner. Samtidig er vi altid på udkig efter at finde nye måder til at forbedre præsentationen af mesterskaberne. Her vil vi med held kunne blande tradition med innovation. Vores nye 3D-partnerskab med Sony vil ikke kun sikre, at vi er på forkant med live-sportstransmissioner, men også at vi leverer nye oplevelser til vores globale publikum, især til de yngre af vores tilhængere.”

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her