10. november 2011

Sony og Video 4 indgår partneraftale

 Sony F65 tilbyder det nyeste inden for high-end kamerateknologi. Videokameraet giver et filmisk udtryk som ved brug af traditionelle 35 mm-kameraer, men arbejder desuden i et avanceret 4K workflow. I hjertet af F65 findes Sonys nyudviklede 8K-sensor, der leverer RAW HD, 2K og 4K allerede i dag.

Den unikke 8K-sensor med i alt 20 megapixel giver en højere billedkvalitet end noget andet kamera med en kombination af ekstraordinær opløsning, 14 stops spillerum, en følsomhed på 800 ISO og en bred farvegengivelse passende til IIF-ACES-produktion. Med et 16-bit lineær RAW output sørger F65 for input til en komplet end-to-end 4K mastering produktion.
Sony F65 er blevet yderst positivt modtaget af branchen, hvor en række nordiske og baltiske produktionsselskaber og filmfotografer venter på at få kameraet demonstreret.

Den norske distributør Video 4 har store forventninger til det nye kamera, der vil kunne leveres fra januar: - F65 er for dem, der ønsker den allerbedste billedkvalitet. Markedet har ventet på kameraet, og Sony kan levere flere end først ventet. Med lanceringen af F65 er Sony tilbage i førersædet, og vi er på vej ind i en ny æra af digital filmproduktion, udtaler Eivind Osnes, der er administrerende direktør for Video 4. 

Partneraftalen om Sony F65 vil i praksis betyde, at kunder i de nordiske lande vil kunne drage fordel af Video 4s ekspertise på kameraet og 4K workflowet. I de kommende måneder skal Video 4s F65-team igennem et detaljeret uddannelsesprogram på kameraet, samtidig med, at der vil blive bygget demofaciliteter, hvor man kan arbejde med F65-kameraet, SR-hukommelsen og BVM OLED-monitorerne. 

Sony Professional Europe kan tilbyde F65-kameraet gennem et lille udvalg af europæiske forhandlere, hvor Video 4 i tæt sammen med Sony Professional Nordic i øjeblikket er eneste distributør i de nordiske og baltiske lande. 

- Sammen med Video 4 har vi fået et utroligt stærkt team til salg og rådgiving, der er dedikeret til F65 i Norden. Vi har arbejdet sammen med Video 4 i over 13 år og er overbeviste om, at de er en fremragende partner, når vi skal præsentere markedet for vort nye flagskibskamera. Sony valgte først og fremmest at samarbeide med Video 4, fordi de har stor ekspertise i digital filmproduktion og 4K-workflow, men også fordi de har ressourcene til at betjene hele det nordiske og baltiske marked med profesionel service og salgsekspertise, udtaler Jouni Niiniaho, der er nordisk salgschef hos Sony Professional Nordic. 

F65 vil blive demonstreret på Imago i København, 18-20. november - www.imago.org

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her