30. december 2009

Sony aftale om VM-bold i 3D


Det bliver ikke bare det første fodbold-VM på det afrikanske kontinent - det bliver også det første fodbold VM, hvor der skal produceres kampe i 3D.

Således skal op mod 25 af kampene produceres med Sonys 3D-kameraer, og det vil - bogstavelig talt - betyde en helt ny dimension i fodboldoplevelsen.

3D har været på vej længe på TV-siden, og flere udenlandske broadcastere, blandt andre BSkyB, har taget teknologien til sig.

Der er dog ikke nogen tvivl om, at det er begivenheder som f.eks. VM i fodbold, der for alvor vil være med til at booste udbredelsen i konsummarkedet.

Således mener analytikere, at der i 2013 vil være installeret mere end 13 millioner 3D-TV apparater i europæiske hjem.

Man kan dog ikke forvente, at udbredelsen vil være markant allerede til sommer, og derfor vil FIFA i syv byer verdenen over stå for “International FIFA Fan Fest”, hvor der vil blive vist 3D-bold på Sony-storskærme. Byerne er Berlin, London, Mexico City, Paris, Rio De Janeiro, Rome og  Sydney.

Samtidig planlægger Sony Pictures Home Entertainment at producere en officiel VM-film i 3D, og den vil man kunne se trailere for verden over i diverse retailforretninger, inklusive Sony Stores. Filmen vil senere blive distribueret på blandt andet Blu-ray Disc.

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her