Sony IP

Af Birgit Waltenburg, 28. juni 2016

Sony åbner dedikeret IP Live Studio

Sony har netop åbnet et dedikeret IP Live Studio som en del af sit Digital Motion Picture Centre Europe (DMPCE) i Pinewood Film Studios ved London. Åbningen af faciliteterne understreger Sony’s engagement i at udvikle IP-løsninger. Det helt nye IP Studio vil demonstrere det totale IP-økosystem samt fungere som et træningscenter og testbænk for tredjeparts produkters indbyrdes kompatibilitet. Broadcastere og produktionsselskaber har længe manglet muligheden for at lave hands-on test af IP Live Production-systemet, hvor Sony nu kan tilbyde en banebrydende undervisningsmulighed og et praktisk værktøj til at øge brugernes kompetencer indenfor IP.

Studiet vil demonstrere fordelene ved det skalerbare Sony's Networked Media Interface, som leverer low latency og noise-free switching af HD- og 4K-video, audio og metadata via standard netværks-infrastrukturer. Det understøtter også IP-initiativer som et hardware-redskab og bliver et træningscenter for professionelle på linje med den stærke kulturelle arv, som er skabt af Sony it Pinewood Studios.

IP Live Studio skal fungere som en ”legeplads” for kunderne, der er med i IP Live Alliance, så de kan interface deres eget udstyr med Sony-systemet. Med udvalget af IP-kompatibelt software og kit, der udbredes i branchen, vil DMPCE’s platform sikre, at partnernes kunder kan interagere i forskellige workflows takket være Sony’s teknologi. Sony har allerede etableret en liste med de førende partnere inklusive 50 medlemmer af IP Live Alliance i studiet kan gå dybere end ved en traditionel test af koncepter ved at demonstrere produkters kompatibilitet og funktionalitet i et live miljø.

"Lige siden vi introducerede vores første IP-aktiverede løsninger tilbage i 2012, har vi arbejdet med partnere og kunder for at gøre IP til en operativ realitet i live produktionsmiljøet. Vores indfaldsvinkel er testet og dokumenteret i felten, hvor den fungerer som backbone ved live produktions-workflows for kunder som TV Globo og CNN Adria," udtaler Norbert Paquet, der er Strategic Marketing Manager hos Sony Professional Europe. “Til dato har standarder og alliancer kun fokuseret på udfordringerne ved IP Live-produktion. IP Live Studio er derfor en mulighed for vore kunder til at teste og operere med et komplet IP-workflow og opleve den spændende indbyrdes kompatibilitet, der tilbydes.”

“IP Live Studio vil fungere på linje med Sony’s etablerede filmvidenskabs- og broadcast-workflow i DMPCE, som allerede har budt flere end 3.300 kunder velkommen siden lanceringen i 2013. DMPCE har en stærk tradition for træning, og IP Studio understøtter herudover Sony’s mission om at uddanne og inspirere AV-fagfolk ved at lade dem føle kræfterne i de seneste teknologier. Vi ser virkelig frem til at byde alle velkommen til det nye IP Live Studio,” udtaler Ann-Marie Hiscox, der er European Head of Training hos Sony Professional Europe.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her