Sennheiser+Sonova

Af Birgit Waltenburg, 11. May 2021

Sonova køber del af Sennheiser

Sennheiser har tidligere i 2021 udtalt, at man ville fokusere mere på den professionelle del af forretningen. Nu har de så fundet en køber af consumafdelingen - det bliver Sonova Holding AG, som overtager afdelingen senest med udgangen af 2021, såfremt handlen godkendes af de involverede myndigheder.

Med overtagelsen af ​​Sennheiser Consumer-forretningen tilføjer Sonova hovedtelefoner og soundbars til sin høreapparatsportefølje, som bl.a. inkluderer høreapparater og cochleaimplantater.

"Vi kunne ikke have bedt om en bedre partner end Sonova til vores Consumer Electronics-forretning," siger Daniel Sennheiser, co-CEO hos Sennheiser. "Sonova er en stærk og godt positioneret virksomhed. Vi deler ikke kun en lidenskab for unikke lydoplevelser, vi deler også meget ens virksomhedsværdier. Dette giver os et fremragende fundament for en succesrig fremtid sammen."

Co-CEO Dr. Andreas Sennheiser tilføjer: "Kombinationen af ​​vores styrker giver et meget godt udgangspunkt for fremtidig vækst. Vi er overbeviste om, at Sonova vil styrke Sennheiser Consumer Business på lang sigt og fange de store vækstmuligheder."

Begge partnere ser især et stort potentiale på markedet for tale-forbedrede hearables og for ægte trådløse og audiofile hovedtelefoner.

Som en del af partnerskabet planlægges en komplet overførsel af driften af ​​Consumer Electronics-virksomheden til Sonova. I øjeblikket arbejder i alt ca. 600 Sennheiser-medarbejdere for Sennheisers forbrugervirksomhed.

Sennheiser-mærket har været et synonym for førsteklasses lyd og fremragende produktkvalitet i over 75 år. Sonova overtager også udviklings- og produktionsområderne for Sennheiser Consumer Electronics, så Sennheisers kunder fortsat vil drage fordel af dette i fremtiden.

Med partnerskabet for forbrugervirksomheden vil Sennheiser nu koncentrere indsatsen på forretningsområderne Pro Audio, Business Communications og Neumann.

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her