30. juli 2013

Skuespiller som vært på TV3

Når efterårets helt store nyhed ”Stjerner på Vippen” har premiere på TV3, bliver det Sofie Lassen-Kahlke og Adam Duvå Hall, der fra bassinkanten skal styre de 16 kendte danskere i udspringskonkurrencen i Greve Svømmehal.

TV3’s programdirektør Morten Mogensen siger: ”Vi er utroligt glade for, at Sofie Lassen-Kahlke har sagt ja til at prøve kræfter med rollen som vært på ”Stjerner på Vippen”. Programmet er jo et kæmpe underholdningsshow for hele familien, og vi synes, Sofie Lassen-Kahlke passer perfekt ind i de rammer. Sammen med Adam Duvå Hall skal hun nok sørge for, at programmet bliver skægt, underholdende og en stor oplevelse for hele familien.”

Sofie Lassen-Kahlke, der tidligere har været medvært i det danske Melodi Grand Prix og børne-MGP, siger: ”Da jeg fik tilbuddet fra TV3 om at blive vært på ”Stjerner på vippen”, tænkte jeg, at det til hver en tid ville være bedre at stå på bassinkanten som vært fremfor selv at hoppe ud fra 10 meter vippen. Det er en sjov udfordring at være vært, og jeg er glad for, at jeg har fået muligheden. Seerne kan godt glæde sig til både flotte udspring og smertefulde maveplaskere. Jeg har stor respekt for deltagerne, som virkelig formår at flytte deres grænser og kunnen i programmet.

I ”Stjerner på Vippen” følger vi igennem fire store shows 16 danske kendte, der kæmper om at blive den bedste i disciplinen ”udspring fra vippe”. Deltagerne er opdelt parvis, og hver deltager skal springe et solospring efterfulgt af et parspring. Programmerne er delt op i to indledende runder, en semifinale og til slut en storslået finale, hvor den endelige vinder skal findes.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her