Digital signage2

Af Birgit Waltenburg, 6. maj 2020

Signagelive udnævner agent for Norden

Signagelive har udnævnt firmaet Infoview Nordic med Lars Aage Olesen i spidsen til agent for Norden. Efter et år med vækst i 2019 fortsætter Signagelive med at styrke sin tilstedeværelse i Europa med udnævnelsen af ​​en dedikeret godkendt agent i regionen.

Lars Aage Olesen vil fokusere på at være en dedikeret ressource for vores eksisterende og nye partnere gennem hele kanalen. Hans mange års ekspertise inden for AV-området og specifik viden om Signagelive vil hjælpe branchen med at levere Digitale Signage projekter.

Lars Aage Olesen

”Vi har arbejdet med Lars over 6 år nu, og den godkendte agentaftale gav perfekt mening til at etablere et område, vi har sat i vækst. At have en dedikeret agent i Norden vil hjælpe vores eksisterende kundegrundlag og yderligere vise vores intention og dedikation til forøgelse af Signagelives fodaftryk i hele Europa," udtaler Aferdita Qesku, salgsdirektør hos Signagelive.

Signagelive og Infoview Nordic har samarbejdet i flere år om rådgivning og optimering af Signagelive i Danmark. Et netværk af designere hjælper med at skabe det rigtige look på skærmene, og Signagelive uddanner brugerne i anvendelse af produktet.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her