Nyhederfrabranchen 260123

Af Birgit Waltenburg, 16. februar 2018

ShowTech Event Group udvider

ShowTech Event Group har indgået et samarbejde med firmaet LydLys. Formålet med samarbejdet er at udvikle og øge muligheder for at servicere de mange kunder, som gennem de seneste 20 år har været kunder hos LYDLYS.    

Opkøbet styrker det fremtidige Showtech LYDLYS KBH´s  muligheder for at levere komplette og spændende løsninger til deres kunder. Med det nye ejerskab åbnes der op for en verden af muligheder for kunder, som i fremtiden vil kunne få ”One shop” løsninger til alle deres events med alt fra borde og stole, service til High-end tekniske løsninger.  

Jan Marcher udtaler: 

Det har længe været mit ønske at have fysisk location i Københavnsområdet, som kan betjene vores mange kunder i København.

Med dette tiltag vil vi nu kunne tilbyde en bredere ”palette” af High-end tekniske løsninger, som leveres af medarbejdere med mange års erfaring i eventbranchen.

Jeg ser frem til samarbejdet med Daniel Larsson, som i samarbejde med afdelingen i Slagelse glæder sig til at servicere kunderne i Eventbranchen. Daniel Larsson forbliver daglig leder af Showtech LYDLYS KBH APS og vil fysisk være placeret i Brøndby. 

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her