Af Birgit Waltenburg, 21. september 2017

Se og bliv klogere på ny teknologi på MonitorAVent

Teknologien udvikler sig med stor hast inden for moderne kommunikation, hvad enten der er tale om lyd, lys eller billeder. Så skal du have tjek på det seneste inden for AV, lyd, lys, billeder, produktion af eksempelvis videoer til hjemmesider, YouTube, sociale medier mv., skal du følge godt med.

Branchens professionelle søger altid de seneste nyheder, og nu har Mediehuset Monitor på opfordring derfor lavet en AVent i Aarhus d. 31. oktober 2017. Fokus er på at lade de 39 udstillere vise både professionelle og slutbrugere de seneste trends, teknologier og dermed muligheder. Og så er der gratis adgang!

Få mere viden om udstyr og teknologier

Ligesom på MonitorExpo vil der også være et seminarprogram, hvor de besøgende både kan blive klogere på de seneste trends, få tips & tricks til deres daglige arbejde. Man kan bl.a. høre et indlæg om 3D Audio til 360° og VR produktioner, som bliver afholdt af Mikkel Nymand fra Sennheiser. Nicolai Brix, som har eget produktionsselskab, vil øse ud af tips og tricks til enklere videoproduktioner. AVoIP er en standard, som er hastigt på vej ind i Pro AV-branchen. På seminaret vil du få mere viden om, man bl.a. kan få afdramatiseret AVoIP. Se det fulde program og tidspunkter for de enkelte inlæg på monitoravent.dk

Verdenspremiere

Der vil blive serveret mange nyheder på AVenten. Man kan bl.a. opleve moderne, vandtætte mikrofoner fra Sennheiser, mixere fra Roland, nye tripod-stativer fra Sachtler hos Atendi. Focus Nordic vil have flere produkter med fra 2 nye agenturer: professionelt LED-lys fra LedGo og gimbals fra ZHIYUN.

Hos Canon, Focus Nordic, Kameraudlejningen kan du finde både DSLR-kameraer og filmkameraer, og hos Drone Volt kan de besøgende se nærmere på de nyeste droner.

På MonitorAVent vil der også være en vaskeægte verdenspremiere på et LED Retail Display System, som er en Digital Signage butikshylde, der bliver ’levende’. Denne nyhed vil være at finde på ProShop Europe’s stand på MonitorAVent 2017.

Kom og se nærmere på ny teknologi

MonitorAVent er et nyt 1-dags AVent, som er arrangeret af Mediehuset Monitor, som også står bag MonitorExpo - Skandinaviens største AV-messe.

”Moderne AV-teknologi er i dag hvermandseje. I takt med at de fleste danskere bruger sociale medier mere og mere og gerne lægger både videoer og andet op, er AVenten en god mulighed for at se nærmere på den nyeste teknologi og høre mere om, hvilke fantastiske muligheder teknologien tilbyder i dag. AVenten er reelt målrettet de professionelle brugere og medievirksomheder, men med 39 udstillere i Centralværkstedet kan vi se, at slutbrugerne af moderne AV-teknologi i den grad også kan få glæde af at lægge vejen forbi”, siger direktør og stifter Kim Odderskjær Hansen.

Der er gratis adgang - og du kan tilmelde dig her

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her